Gevels & Daken


GEVELS & DAKEN

Hier vindt u het aanbod van diensten dat door ons geleverd kan worden. Onze dienstverlening staat garant voor het leveren van kwaliteit waarbij we meedenken met de klant om tot de optimale oplossing te komen.

NIEUWBOUW

Wij richten ons voornamelijk op de Utiliteitsbouw, waarbij het speerpunt ligt op metalen gevel- en dakbekleding. Werd vroeger nog gedacht dat je met beplating alleen loodsen kon bouwen, de laatste jaren hebben architectonische mogelijkheden met beplating een enorme vlucht genomen. Door de grote diversiteit aan producten zijn de mogelijkheden legio. Door onze jarenlange ervaring in de business gaan wij geen uitdaging uit de weg en denken met de klant mee. Door ons in een vroeg stadium bij het project te betrekken zal naast de feitelijke realisatie van de bouw, ook onze expertise een rol kunnen spelen om de kosten te beperken, efficiƫnt te werken en de kwaliteit te waarborgen.

RENOVATIE

Wij zijn specialist in het plaatsen van een zogenaamde voorzetwand (second skin), waardoor uw pand een totaal nieuwe uitstraling zal krijgen. Hierin kunnen wij een groot scala aan producten en mogelijkheden aanbieden. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn bij aanpassingen in gevels en daken. Denk hierbij aan poorten, ramenstroken en daktoetredingen. Daarnaast zijn wij sterk in het plaatsen of vernieuwen van lichtkoepels en/of lichtstraten.

KUNSTSTOF DAKBEDEKKING

Vanaf januari 2016 bieden wij ook duurzame kunststof dakbedekking aan.Neem Contact OP >